evyap

اسید استئاریک شکری

اسید استئاریک ترکیبی آلی است که عموما از چربی حیوانات و گیاهان استخراج می شود . از کاربردهای عمده این محصول به استفاده در لاستیک سازی ، تولید مواد آرایشی بهداشتی ، پزشکی ، تولید مواد شوینده ، در شمع سازی و … می توان پرداخت. محصول فوق با نماد SA یک اسید چرب اشباع شده به صورت پودر سفید رنگ ،دارای فرمول شیمیایی C18H36O2  میباشد.

تماس بگیرید

افزودن به علاقه مندی ها
  • توضیحات
  • نظرات (1)
  • مشخصات کلی
  • Data Sheeet

توضیحات

سید استاریک یا اسید استئاریک (به انگلیسی: Stearic acid (که هجای اول کلمهٔ استئاریک در آن، به صورت استیرsteer (استیریک اسید) یا به صورت استایر stair (استایریک اسید) نیز تلفظ می‌شود) یا ۱۸:۰ یک اسید چرب اشباع شده با نام رسمی اسید اکتا دکانوئیک octadecanoic در طبقه‌بندی آیوپاک IUPAC  hsj است.

1 review for اسید استئاریک شکری

  1. Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!


دیدگاه خود را بنویسید

نام محصول : اسید استاریک شکری


کشور سازنده : مالزی 


نوع بسته بندی : کیسه های 25 کیلوگرمی