اسید استئاریک (رابر گرید)
Stearic-Acid

اسید استئاریک (رابر گرید)

اسید استئاریک با استفاده از آب داغ (حدود 100 درجه سانتیگراد) از چربی ها و روغن ها به دست می آید. سپس مخلوط حاصل تقطیر می شود. اسید استئاریک تجاری اغلب ترکیبی از اسیدهای استئاریک و پالمیتیک است ، اگرچه اسید استئاریک خالص موجود است.

تماس بگیرید

افزودن به علاقه مندی ها
  • توضیحات
  • نظرات (0)
  • مشخصات کلی
  • Data Sheet

توضیحات

استئاریک اسید با دانه بندی شکری یک اسید چرب اشباع است.
گرید رابر این اسید استئاریک در ساخت شمع، پلاستیک، پاستیل روغنی، صنعت مستربچ و نرم کردن لاستیک کاربرد دارد.

آشنایی با اسید استئاریک:

شکل ظاهری استئاریک، مومی شکل و جامد است. از دسته اسید های چرب اشباع شده می باشد.

گریدهای موجود:

1- گرید های صنعتی که در تولید استئارات فلزی مانند استئارات روی، استئارات کلسیم، و منیزیم و پتاسیم و … استفاده می شود.
2- گریدهای خوراکی و بهداشتی (در بسیاری از چربی ها و روغن های حیوانی و نباتی یافت می شود که البته در روغن حیوانی بیش از روغن نباتی می باشد.)

میزان آلودگی:

اسیداستئاریک بطورکلی ماده ای غیرسمی است و استنشاق ان تحریک کننده بینی و گلو. تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن و سوزش خفیف چشم و تحریک پوست می باشد.

زمینه کاربرد:

1- داروسازی (استئاریک یک همراه با قند یا شکر بعنوان سخت کننده قرص ها بخصوص در درمان سرماخوردگی و روان کننده های دارویی)
2- آرایشی و بهداشتی (صابون ها و شامپوها و کرم های اصلاح و لوسیون ها)
3- مکمل های غذایی و پاستیل های روغنی
4- صنعتی (تولید شمع، پردازش فلزات، نرم کردن لاستیک، روان کننده صنعتی، روغن موتور، تولید رنگ و پوشش، جداکننده گچ از قالبهای گچی یا از آشغال و پسمانده قالب، روان کننده در طی تزریق به قالب و تحت فشار قراردادن پودرهای سرامیکی)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.


اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسید استئاریک (رابر گرید)”

نام محصول : اسید استئاریک رابر گرید


برند : KLK Oleo


کشور سازنده : مالزی


نوع بسته بندی : کیسه های 25 کیلویی


Grade : 1810