GLC

گلیسیرین

از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود.
گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرم‌های صورت به کار می‌رود.
گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.
گلیسیرین به صورت شیاف به‌عنوان ملین‌هیپراسموتیک و نرم‌کننده برای پیش‌گیری از یبوست استفاده می‌گردد.

تماس بگیرید

افزودن به علاقه مندی ها
  • توضیحات
  • نظرات (1)
  • مشخصات کلی
  • Data Sheet

توضیحات

از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود.
گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرم‌های صورت به کار می‌رود.
گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.
گلیسیرین به صورت شیاف به‌عنوان ملین‌هیپراسموتیک و نرم‌کننده برای پیش‌گیری از یبوست استفاده می‌گردد.

از گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابون‌های شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود.
در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تأسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک‌های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.

1 review for گلیسیرین

  1. Excellent site. A lot of helpful info here. I am sending it to several friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks for your sweat!


دیدگاه خود را بنویسید

نام محصول : گلیسرین


برند : KLK OLEO


کشور سازنده : مالزی


نوع بسته بندی : بشکه های 250 کیلوگرمی