SLS

سدیم لوریل سولفات (SLS)

این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی ، دترژنت ها یا مواد غذایی استفاده می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد.

تماس بگیرید

افزودن به علاقه مندی ها
  • توضیحات
  • نظرات (1)
  • مشخصات کلی
  • Data Sheet

توضیحات

  1. این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی ، دترژنت ها یا مواد غذایی استفاده می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد.
  2. در اکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کارواش و کف شورها و برطرف کننده روغن) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به صورت مایع یا غیر مایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جز مواد اولیه آرایشی و دارویی است.
  3. این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده و خود به راحتی در پوست نفوذ می نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می دهد تا به راحتی نفوذ کنند. ضمن ترکیب با سایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطانزای پوستی است که همچنین می تواند باعث ریزش مو شود.

1 review for سدیم لوریل سولفات (SLS)

  1. Absolutely composed subject material, thanks for selective information.


دیدگاه خود را بنویسید

نام محصول : سدیم لوریل سولفات (SLS)


برند : EMERY


کشور سازنده : مالزی


نوع بسته بندی : کیسه های 25 کیلوگرمی